FOTO: Otvorena reprezentativna benzinska crpka “E GAS” u Vitezu

Nova benzinska crpka u Vitezu, „E GAS“, reprezentativnog je izgleda, a nema dileme kako će zbog izuzetno povoljnih cijena goriva biti omiljena destinacija vozača motornih vozila. I ne samo to, zbog sjajno uređenog marketa i caffe-a zasigurno će biti i jedna od omiljenih lokacija za popiti kavu ili kupiti određenu namirnicu.

Benzinska crpka „E GAS“ rezultat je širenja poslovanja i tržišnog interesa tvrtke „Eurodom“ d.o.o. Vitez, koja je poznata na području Srednje Bosne po svom građevinskom asortimanu i odličnoj usluzi.

“Zbog pružanja što kvalitetnije usluge i zadovoljenja potreba kupaca, odlučili su se i za otvaranje marketa na površini od 120 metara četvornih, kao i caffe bara u sklopu benzinske crpke. Ovaj projekt Eurodom firme otvorio je nova radna mjesta i poslao pozitivnu poruku u teškim vremenima u bh. privredi. Benzinska crpka „E GAS“ trenutno zapošljava 8 djelatnika i sasvim sigurno je kako će u ovim složenim vremenima dati doprinos očuvanju gospodarstva, ali i radnih mjesta”, poručili su iz Eurodoma.

Ekipa portala Vitez.info posjetila je jučer moderno opremljenu crpku te se uvjerila kako ćete uz vrhunsko gorivo, u ugodnom ambijentu, imati priliku pronaći sve što vam treba na jednom mjestu.

„Kroz dosadašnje poslovanje smo pokazali kako cijenimo kvalitetu te smo zbog toga u ponudu stavili gorivo od renomirane tvrtke „INA“ i to po najboljim cijenama. Inina goriva obogaćena su aditivima najnovije generacije i omogućavaju vrhunske performanse svakom vozilu te donose poboljšanu ekonomičnost i osiguravaju smanjenu potrošnju. Brzi pištolji omogućuju i do 3 puta brže punjenje rezervoara za sva gabaritna vozila“, kazali su nam na benzinskoj crpki „E GAS“.

Ljubazni djelatnici su nam potvrdili kako na E GAS crpki možete koristiti svoju Lampica karticu, skupljati bodove i uživati u pogodnostima. Ova crpka također nudi i svoje BONUS kartice s kojima ćete imati još bolje popuste.

„Veliki izbor asortimana za auta kao što su brisači, sijalice, maziva, mirisi i sl. U marketu pronađite širok asortiman prehrane, toplih peciva i najbolje kave za dobar početak jutra. Dođite i uvjerite se sami“, poručili su iz BC „E GAS“ Vitez.

Sve navedeno možete provjeriti na benzinskoj crpki „E GAS“, u mjestu Divjak, kod Viteza.