FOTO: Otvoren FIS u Sarajevu

U petak , 8. ožujka FIS je u Sarajevu, na adresi Halilovići 7, otvorio novi prodajni centar od 6000 četvornih metara izložbeno-prodajnog prostora. Veći i bogatiji asortiman postojećih, kao i neki potpuno novi odjeli, izazvali su veliki interes Sarajlija. Izuzetna posjeta kupaca, brojni pokloni i prateći sadržaji, učinili su atmosferu zaista posebnom i svečanom.

Vlasnik i generalni direktor Poduzeća FIS Pero Gudelj donaciju vrijednu 5000 KM uručio je v.d. direktora Dječjeg doma Bjelave Sarajevo, Saudinu Đurđeviću. Prema njegovim riječima, 99 korisnika ustanove koja skrbi o djeci bez roditelja, starosti od 4-16 godina, sa zahvalnošću prihvaćaju Fisovu podršku i pomoć u svom odrastanju.

„Uvijek smo radosni kad smo u prilici na pravi način dati podršku nekom u potrebi, pogotovo djeci. Oni su naša sadašnjost, a što je još važnije, naša budućnost. Nadamo se da nećemo biti usamljeni u svojim nastojanjima, da ćemo biti primjer ostalima u okruženju”, rekao je vlasnik i direktor Poduzeća FIS, Pero Gudelj.

I najmlađi su uživali u Fisovom novom prodajnom centru. Cjelodnevna dječja zabava s mađioničarskim predstavama, maskotama, oslikavanjima lica i modeliranjem balona, zabavila je i uveselila sarajevske mališane.

{jathumbnail off}