FOTO: Osnovna škola Vitez proslavila 51. rođendan

Učenici i djelatnici Osnovne škole „Vitez“ obilježili su 51. obljetnicu postojanja i rada ove škole. Za 51. rođendan vrijedni učenici su, uz pomoć svojih nastavnika i učitelja, pripremili prigodan program.

Učenici nižih razreda imali su školsku priredbu gdje su pokazali sve svoje glumačke, recitatorske, glazbene i likovne vještine i talente.

Učenici viših razreda imali su športska natjecanja, a u  finalu malonogometnog turnira sastali su se učenici 8-3 i 7-1 .Na  kraju neizvjesnog i zanimljivog susreta  pobjedu su  slavili učenici  7-1.

Najemotivniji i najdirljiviji dio svakako je bio  kraj ovog prigodnog programa,gdje su djelatnici i učenici ispratili u mirovnu  ovogodišnje umirovljenike ove škole. Ove godine čak četiri djelatnika ove škole su otišli u zasluženu mirovinu: učiteljice Mirjana Tomašević i Nada Alilović, učitelj Mato Toljušić i nastavnica Jelena Radoš.

„Zahvaljujemo se našim umirovljenicima na svemu što su kroz svoj rad učinili za našu školu i želimo da što duže uživaju u umirovljeničkim danima“, izjavila je za Fenu Slavica Šervetić, ravnateljica OŠ „Vitez“.

Poslije završetka programa djelatnici škole su se uputili na Vlašić, gdje su u ugodnom druženju proveli ostatak dana.

{gallery}vijesti/os_vitez{/gallery}