FOTO: OŠ “Vitez” i Dječji vrtić Vitez organizirali Malu Olimpijadu

Mala Olimpijada, u organizaciji Osnovne škole Vitez i Dječjeg vrtića, zaključila je program ovogodišnje manifestacije Dane općine Vitez.

Natjecanje u raznim športskim aktivnostima učenika nižih razreda Osnovne škole “Vitez”, polaznici škole športa i djece iz Dječjeg vrtića “Vitez” obilježilo je Malu Olimpijadu koja je održana u Gradskoj športskoj dvorani Vitez.
Olimpijadu je svečano otvorio predsjednik Općinskog vijeća Vitez Tomislav Bošnjak – Matić, a u veseloj i razigranoj atmosferi, veliki broj gledatelja, mogao je vidjeti i uživati u sposobnostima i dostignućima koje je pokazalo više od 120 sudionika.

U neizvjesnim natjecanjima pobjednici u kategoriji učenika prvih i drugih razreda bili su učenici II-2, dok su u kategoriji učenika trećih i četvrtih razreda najbolje rezultate postigla je ekipa polaznika športske škole “Školica”.

„Sretni smo da je sve prošlo odlično, a zahvaljujemo se svim djelatnicima, učenicima  kao i sponzorima koji su pomogli da se ova olimpijada ovako uspješno organizira“, kazala je za Fenu Slavica Šerbetić, ravnateljica Osnovne škole „Vitez“.

Sponzori Male Olimpijade bili su Općina Vitez, pekarna La Punt  Vitez i Buba Commerce.