FOTO: Održan završni skup neovisnog kandidata za načelnika općine Vitez Matije Marjanovića

Pred više od tri tisuće okupljenih građana, Vitežana i Vitežanki te gostiju iz susjednih općina, sinoć je na Gradskom trgu u Vitezu održan središnji predizborni skup neovisnog kandidata za načelnika općine Vitez, Matije Marjanovića, stoji u priopćenju njegovog pr tima.

Jednomjesečnu predizbornu kampanju Izborni stožer neovisnog kandidata Matije Marjanovića odlučio je završiti programom koji je više zabavnog karaktera za što su se pobrinuli gosti i izvođači s područja viteške općine. Između nastupa, prisutnima su se obratili Dragan Kafadar generalni direktor viteške kompanije „Ovnak” doo i Jozo Miškić, predsjednik Udruge poslodavaca općine Vitez. Nije nedostajala potpora koja zaslužno pripada gdinu Marjanoviću za sav njegov trud i zalaganje oko gospodarskog uspjeha i rezultata koje stoje iza njega. Kao vrhunac predizbornog skupa, zasigurno je bilo obraćanje kandidata Matije Marjanovića, koje je u nekoliko navrata popraćeno jakim pljeskom, piše u priopćenju za javnost.

„Bit ću načelnik svih građana općine Vitez, koji zaslužuju život dostojan čovjeka. Uštedama i stvaranjem razvojnog proračuna te poticanjem domaćih firmi u njihovim projektima napravio bi se pomak u razvitku. Nisam protiv iskustva ali treba i mladima dati priliku da se dokažu”, istakao je gdin Marjanović u svom obraćanju skupu. Pozvao je sve one koji imaju pravo glasa da ne nasjedaju na ucjene i zastraživanja koja se provlače kroz cijelu kampanju te da se još jednom razmisle o trenutnoj situaciji u svom gradu u svom naselju ili ulici, navodi se u priopćenju.

Zabavni dio predizbornog skupa uveličali su članovi KUD-a „Romi” iz Kruščice sa svojom folklornom sekcijom, članovi KUD-a „Topala” sa folklorašima i pjevačkom skupinom, HKD-a „Napredak” podružnica Vitez sa folklornom sekcijom i tamburaškim sastavom te pjevačka skupina „Krčevljani”. Mlada pjevačka zvijezda Davor Badrov i bend Exponent, svojom pjesmom i svirkom podigli su sve na noge i unijeli pravu živost u publiku.

Izborni stožer na čelu sa neovisnim kandidatom Matijom Marjanovićem ide hrabro naprijed iščekujući dan izbora, nedjelju 7. listopada i rezultate glasovanja, stoji na koncu ovog priopćenja.