FOTO: Održan veliki humanitarni koncert ‘Zajedno za Davida’

U srijedu navečer, u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez održan je veliki humanitarni koncert “Zajedno za Davida”, kao dio velike humanitarne akcije pomoći malenom Davidu Tarabi iz Viteza, koji je obolio od kortikalne displazije.

Na koncertu, u prepunoj viteškoj sportskoj dvorani, u pratnji FIS orkestra nastupili su Toni Fišić, Pero Gudelj, zvijezde Hayata predvođene Jasminom Patkovićem, Nihad Fetić Hakala, Mirza Šut, Željo Šarić, Albina Omić, Nadira Delić, Jasmin Burek… i brojni drugi. Svojim nastupom ovu večer upotpunili su članovi ŠPC “LDF” Vitez, HKD “Napredak” Vitez, BZK “Preporod” Vitez.

Prodano je svih 2000 ulaznica koje su puštene u prodaju, a organizatori koncerta Humanitarna organizacija “Đerđef” iz Bugojna, Udruga mladih “Enter” i Udruženje “Izvor mladosti” iz Viteza izrazili su svoje zadovoljstvo izuzetno uspješnom akcijom, te uputili zahvalu svim posjetiteljima, kao i svima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji ovoga koncerta.

Akcija „Zajedno za Davida”, koju su 11. listopada pokrenuli Udruga mladih „Enter” i portal vitez.info nastavit će se i dalje, a do sada su se u akciju uključili brojni sportski kolektivi, kulturne institucije i obrazovne institucije. Vrijedi istaknuti kako su UM „Enter” i HT Eronet pokrenuli humanitarni telefon, a pozivom na broj telefona 092/890-821 svi korisnici usluga HT-a doniraju 2 KM za pomoć malenom Davidu Tarabi.