FOTO: Održan Framini kućni sajam

U Galeriji kuhinja i kupaonica Framini smještenoj na II. katu Franšiznog centra BiH održan je jučer (26.6) Framini kućni sajam.

Na sajmu su predstavljene nove linije kupaonskih garnitura proizvodnog branda Framini, u četiri boje: mountain oak, lancelot grey, antracit i bijela, koje će se naći u novom katalogu. Proizvode odlikuje visoka kvaliteta, suvremena tehnologija i pristupačna cijena, a svi proizvodi potvrđeni su i od strane izvoznih tržišta. Suvremeni soft-close sustavi, LED rasvijeta u više varijanti te širok spektar modularnih opcija osnovnih i dodatnih elemenata bogatstvo su Framini ponude koju je prezentirao Lordan Iličić, brand manager Economicove proizvodnje.

Sajmu je prisustvovalo ukupno 30 domaćih i inozemnih kupaca proizvoda Framini koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Svi posjetitelji iskazali su svoje oduševljenje sajmom gdje su u kratkom vremenskom razdoblju imali priliku vidjeti sve novitete najvećeg proizvođača kupaoničkog namještaja u BiH. Osim toga, neki od posjetitelja su prvi put imali priliku posjetiti proizvodne pogone Framini i upoznati se s procesom nastanka novih proizvoda.

Od domaćih partnera, glavnu nagradu, kupaonsku garnituru Compact osvojila je firma Laser – Bi d.o.o. iz Bihaća, a od inozemnih partnera nagradu je osvojilo poduzeće Orion d.o.o. iz Podgorice (Crna Gora).

Nakon službenog dijela, prisutni su uživali u koktel specijalitetima restorana Central.