FOTO: Održan Božićno-novogodišnji prijam dužnosnika ŽO HDZ BIH ŽSB u Vitezu

ŽO HDZ BIH SBŽ

Predsjednica Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice BiH Županije Središnja Bosna, Lidija Bradara,  predsjedatelj Sabora Josip Kvasina i ministri u Vladi SBŽ imenovani od strane HDZ BIH, Nikola Grubešić, Zoran Luković i Jozo Jurina sinoć su 28. prosinca 2011. godine, u kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH u Vitezu upriličili su već tradicionalni Božićno-novogodišnji susret dužnosnika HDZ BIH iz Županije Središnja Bosna, zajedno s predstavnicima drugih političkih stranaka, predstavnicima Udruga proisteklih iz domovinskog rata HVO H-B, predstavnicima katoličke crkve i gospodarstvenicima.

U prepunoj kongresnoj dvorani Franšiznog centra prijamu su nazočili i članovi Vlade ŽSB predvođeni predsjednikom Vlade gosp. Tahirom Lendom, kao i zastupnici u Saboru Županije Središnja Bosna te brojni predstavnici društvenog, gospodarskog i kulturnog života iz svih općina Županije Središnja Bosna.

Zahvalivši se svima koji su uputili božićnu čestitku i odazvali se pozivu, predsjednica ŽO HDZ BIH ŽSB Lidija Bradara u svom prigodnom govoru ukazala je na činjenicu da živimo svakodnevnicu ukupne krize koja se ogleda u nedostatnom gospodarskom razvitku i općem standardu svih slojeva stanovništva počevši od umirovljenika, branitelja i nezaposlenih te dodala da to obvezuje sve nas na dodatno angažiranje na prevladavanju iste, stvarajući takvo okruženje u kojemu ćemo pružiti šansu svima, a pogotovo mladim i obrazovanim ljudima sa prostora naše Županije.

Gospođa Bradara osvrnula se i na proteklu godinu koja je bila teška i burna pogotovo na političkoj sceni. Čestitajući Božić  i božićne blagdane, hrvatskom katoličkom puku u ime HDZ BIH, u ime suorganizatora i svoje ime gđa Bradara je svim ljudima dobre volje zaželjela sretnu i uspješnu 2012. godinu.

“Svijet ćemo na dobro promijeniti, ako promijenimo sami sebe! S vjerom u Boga, nastavimo živjeti ispravno, životne poteškoće prihvaćajmo, tražimo pomoć od drugih i pomažimo drugima da lakše rješavaju probleme koji nadolaze”, izjavila je Bradara.

Kako je Božić i blagdan darivanja predsjednica ŽO HDZ BIH ŽSB, Bradara i Kvasina  uručili su novčane potpore, koje su osigurane u sklopu akcije “Pomozimo naše studente” u organizaciji Mladeži HDZ BIH, Zajednice žena HDZ BIH Kraljica Katarina Kosača i ŽO HDZ BIH, dodijeljene za 20 uspješnih studentica i studenata iz Županije Središnja Bosna po prijedlozima Općinskih odbori HDZ BIH.

{gallery}politika/hdz_domjenak11{/gallery}