FOTO: Odlično izdanje 2. turnira “Velika Gospa” u Putićevu zaključen pobjedom Druge pješačke bojne

Malonogometni turnir “Velika Gospa” u Putićevu, kod Travnika, igran tijekom protekla četiri dana ponudio je velik broj kvalitetnih utakmica, u kojima je uživao značajan broj posjetitelja.

Pobjednici ovogodišnjeg, drugog po redu, malonogometnog turnira “Velika Gospa” u Putićevu je ekipa Druge pješačke bojne, koja je u finalnom susretu svladala ekipu Zabilja rezultatom 5:2. Treće mjesto osvojila je ekipa HDZ BIH Vitez, koja je svladala ekipu KŠD Glavica Pivovarna Laško rezultatom 6:2. U polufinalnim susretima Zabilje je svladalo KŠD Glavica Pivovarna Laško rezultatom 4:2, a Druga pješačka bojna je u “finalu prije finala” teškom mukom svladala HDZ BIH Vitez rezultatom 2:1.

Najboljim igračem turnira proglašen je Boris Varešković, a najbolji vratar bio je Renato Tomić.

U revijalnom susretu veterana Lašve iz Doca i Gorice iz Guče Gore, ekipa Lašve slavila je pobjedu rezultatom 6:2.

“Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa, a posebno smo sretni što je bilo jako puno odličnih i neizvjesnih utakmica. Igrao se kvalitetan nogomet i sve je prošlo u najboljem redu, što će svakako pomoći našim nastojanjima da ovaj turnir pretvorimo u tradiciju. Raduju nas i pohvale svih natjecatelja kako je naše igralište za male sportove, koje je izgrađeno prošle godine, jedno od najboljih malonogometnih terena na ovom području i kako je istinsko zadovoljstvo igrati na njemu”, kazao je u ime organizatora turnira, Ivica Augustinović.

Malonogometni turnir u Putićevu postao je jedan od najkvalitetnijih turnira u Lašvanskoj dolini, a organizatori u narednoj godini najavljuju još snažniji turnir, kako u natjecateljskom, tako i organizacijskom smislu.