FOTO: Odličan rezultat mladih ragbijaša Viteza na međunarodnom turniru u Sinju!

Ragbijaši Viteza s omladinskim kategorijama protekli vikend proveli su u Sinju, gdje su sudjelovali na respektabilnom međunarodnom kadetskom turniru.

 

Ove godine naši ragbijaši nastupili su u tri kategorije, U12, U14 i U16. Vrijedan rad i zalaganje trenera i momčadi u proteklom periodu, koji nisu ni imali ljetnu stanku, dali su rezultate.

U prvoj kategoriji, U12, ekipa Viteza je ”protutnjala” bez poraza, pobijedivši redom ekipe Nade, Sinja, Brača i Lokomotive. Primili su samo jedan skor, pa su na kraju imali skor razliku +115. Igrač Viteza Gabrijel Gelić je najbolji strijelac u toj kategoriji, ali je i najbolji strijelac cjelokupnog turnira.

Druga kategorija, U14, osvojila je drugo mjesto. Tomislav je bio bolji od Viteza, a ekipa Viteza je imala najboljeg igrača u tom uzrastu, Zvonimira Ljubanića i najboljeg strijelca, Marina Marosa.

U kategoriji U16 Vitežani su pružili također odlične partije, uz jednu pobjedu, jednu neriješenu utakmicu i jedan poraz.

Mladfi ragbijaši Viteza proglašeni su i ukupnim pobjednikom ovog iznimno jakog međunarodnog turnira.

“Čestitam dečkima, svaka ima čast. Donijeli su pehare u Vitez, napravili odličan rezultat. Za nas nema odmora, idemo dalje u nove pobjede”, izjavio je za vitez.info portal Željko Ljubanić, predsjednik Ragbi kluba “Vitez”.

Redakcija vitez.info portala šalje iskrene čestitke našim ragbijašima, upravi i stručnom stožeru kluba na ovim odličnim rezultatima! 🙂