FOTO: Od danas i “Ljubičica” krasi “Dolinu sreće”, uskoro započinje izgradnja novog kompleksa

Viteška “Dolina sreće” ne prestaje s iznenađenjima za svoje brojne posjetitelje, piše Vitez.info. Već ranije smo pisali kako ovo prekrasno etno selo ima značajnu popunjenost smještajnih kapaciteta, a kako bi omogućili većem broju zainteresiranih uživati u uslugama koje nude iz “Doline sreće” su postojećim luksuznim kućicama dodali još jednu, petu u nizu, “Ljubičicu”.

Izgradnja “Ljubičice”, petog super luksuznog apartmana, obogatila je kapacitet Doline sreće, a uz jacuzzi nudi sjajan ambijent i prekrasan pogled. I ovoga puta smo se i sami uvjerili u komoditet koji nudi nova ljepotica u ponudi ovog turističkog bisera i moramo istaknuti kako nemamo ni najmanje zamjerke.

Kada smo govorili o iznenađenjima, kažimo samo kako iz Doline sreće na ovome ne misle stati. Da umanjimo znatiželju dodat ćemo kako je u ovoj godini planirana izgradnja luksuznih vila, uz spa oazu, koje će oduševiti i one najzahtjevnije, ali o tomu nešto više drugi put.

Viteška “Dolina sreće”, istinski turistički biser, postavila je Nadioke na turističku kartu Bosne i Hercegovine i lagano ovo mjesto u viteškoj općini pretvara u istinsko turističko središte. Tijekom proteklih pola godine “Dolina sreće jedna je od od najtraženijih turističkih destinacija, zbog čega u ovom kompleksu već imaju “slatke brige”, a nema dileme kako će u narednim godinama postati jedna od najtraženijih turističkih destinacija u BiH.

Posebnu draž svim posjetiteljima nudi staza za jahanje s vrhunski obučenim konjima za jahanje, a za ljubitelje šetnje tu je i staza za šetnje u izvornom prirodnom okruženju.

Sve kućice, odnosno apartmani su uglavnom iznajmljeni, a unajmiti se mogu cjelodnevno ili na tri sata. Etno selo „Dolina sreće“ nalazi se u Nadiocima kod Viteza, a kontakt telefon je +387 (0)63 559 105. Dolinu sreće možete pratiti i na Facebook-u, kao i Instagramu.