FOTO: Obitelj Toljušić i ove godine organizirala izlet za 100 djece Dječjeg vrtića ‘Vitez’

altZanimljivu i pozornosti vrijednu gestu napravila je obitelj Toljušić – supružnici Milka i Anto i njihove četvoro djece. Naime, njihovi gosti, u cjelodnevnom posjetu, bili su mališani iz dječjeg vrtića „Vitez” u Vitezu, njih stotinjak, skupa sa svojim odgojiteljicama.

Četvoro djece obitelji Toljušić predškolski uzrast provodili su u viteškom vrtiću, a najmlađa Lucija će od jeseni krenuti u školu, pa je to bio i lijepi oproštaj od društva iz vrtića i teta – odgojiteljica koje, kako kažu Milka i Anto, za svoj rad i brigu za mališane, zaslužuju najvišu ocjenu.

„Obožavamo djecu, potpuno smo zadovoljni boravkom naše djece u vrtiću, zadovoljna je i naša mezimica Lucija, pa su to, recimo, i razlozi što smo sve mališane iz vrtića i njihove tete, pozvali da na našem imanju budu u cjelodnevnom posjetu. To smo uradili i prošle godine, zadovoljna su bila djeca, njihove odgojiteljice i roditelji a onda i mi, pa evo sve smo ponovili i ove godine i čini nam se, ponovo, na opće zadovoljstvo”, kažu Milka i Anto, koji su, uzgred rečeno, uspješni privatni poduzetnici.

A vikend imanje obitelji Toljušić se nalazi na Maloj Gradini, tek tristotinjak metara zračne linije od grada, u pitomom a šumovitom okruženju, s brojnim zabavnim sadržajima izgrađenim i postavljenim za igru i uživanje njihove djece, ali i djece rodbine, prijatelja i susjeda, pa evo i djece iz viteškog vrtića.

Djeca su uživala u igri na prostoru od preko 6 tisuća metara četvornih, ali i u roštilju koji su za njih pripremali Milka i Anto, u voću, slatkišima, sokovima…! „Obitelj Toljušić ne prihvaća nikakvo sudjelovanje vrtića u troškovima ovog izleta koji je, sigurno, za mališane „dan za nezaborav”, pa nam jedino preostaje našim gostoljubljivim domaćinima uputiti iskrenu zahvalnost”, poručila je zadovoljna ravnateljica vrtić „Vitez”, Ljiljana Kovač..

{gallery}drustvo/vrtic_izlet{/gallery}

Zvonimir Čilić / VL