FOTO: Obitelj Pranjković posjetilo izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez na čelu s Marinom Pendeš

DSC 9455Nakon stravične nesreće obitelj Pranjković iz Viteza je, uslijed požara koji se dogodio u ranim jutarnjim satima utorka, 24. siječnja 2012. godine, ostala bez krova nad glavom. Istog dana portal www.vitez.info pokrenuo je akciju za pomoć unesrećenoj obitelji Pranjković, a pomoć pristiže sa svih strana.

Obitelj Pranjković tako je posjetilo izaslanstvo OO HDZ BIH Vitez, predvođeno predsjednicom Marinom Pendeš, te uručilo financijsku potporu u ime OO HDZ BIH Vitez.

“Na sastanku predsjedništva OO HDZ BIH Vitez koji smo organizirali povodom ovog strašnog događaja donesena je odluka da pomognemo obitelji Pranjković, a pomoć će svakako bez dileme pružiti i općinski načelnik Vlado Alilović”, izjavila je za vitez.info portal Marina Pendeš, predsjednica OO HDZ BIH Vitez.

“Dobri ljudi se javljaju sa svih strana, te je tako pomoć pružila i obitelj iz Šujice, koja će nam pokloniti krovnu konstrukciju. Hvala i općinskom odboru HDZ BIH na čelu s predsjednicom Marinom Pendeš. Posebnu zahvalu dugujem svojim susjedima koji mi pomažu od prvog dana. Hvala i portalu vitez.info na pokrenutoj akciji”, izjavio je za naš portal Josip Pranjković.

Nakon objavljenog apela, na portalu vitez.info, za pomoć obitelji Pranjković u akciju se uključio i kolektiv Osnovne škole Vitez, koji će tijekom narednih dana prikupiti pomoć i posjetiti Pranjkoviće. Spremnost za pomoć je iskazao i velik broj viteških poduzetnika, a kako smo doznali značajnu pomoć će pružiti TC FIS Vitez, čiji je Josip Pranjković uposlenik.

Oni koji žele pomoći obitelji Pranjković mogu to učiniti uplatom na broj računa  – 1542099984661983Intesa Sanpaolo banka, za pomoć Josipu Pranjkoviću ili u dogovoru s obitelji Pranjković pozivom na broj 063/960-313.

Za uplate iz inozemstva potrebno je imati sljedeće podatke:

Josip Pranjković
Ilije Petrovića 22, 72 250 Vitez
IBAN: BA39 1542099984661983 – Intesa Sanpaolo Banka dd BiH

SWIFT: UPBKBA22

{gallery}drustvo/pranjkovici_posjeta{/gallery}