FOTO: Nova priznanja za Daria Čerkeza i Motocross klub ‘Vitez’

Svečanost proglašenja pobjednika Prvenstva i Kupa BiH u motociklizmu za 2012. godinu održana je proteklog vikenda u restoranu Ronilačkog kluba ”Buk” u Banja Luci.

U prvenstvu BiH u motocrossu član Motocross kluba „Vitez”, Dario Čerkez, 9. put je uzastopno osvojio naslov prvaka u najjačoj klasi, MX Open. Drugo mjesto u ovoj klasi osvojio je Jadranko Stanar iz MC „Prijedor”, dok je treći bio Franjo Miličević iz MCC „Bugojno”.

Dario Čerkez ove godine vozio je i disciplinu Enduro, u kojoj je također bio dominantan te osvojio prvo mjesto. U poretku klubova prvo mjesto osvojio je AMK „Kreševo”, drugi je bio AMK „Uskoplje”, dok je treće mjesto osvojio Motocross klub „Vitez”.

„Sezona koja je iza nas bila je jako uspješna. Kao i prethodnih godina imamo državnog prvaka u najsnažnijoj klasi motocrossa, kao i prvaka u disciplini Enduro. Čestitam našem vozačima, a posebno Dariju Čerkezu na odličnim rezultatima, kojima su na najbolji način prezentirali naš klub, kao i općinu Vitez”, rekao je za portal vitez.info Andrija Livančić, predsjednik MCK „Vitez”.