FOTO: Nova poruka nezadovoljstva zbog (ne)izvođenja radova na sanaciji trotoara

Prije mjesec dana započela je sanacija pločnika, odnosno trotoara u ulici Kulina Bana, u Vitezu. Vrijednost ugovorenih radova na sanaciji je 25.084,33 KM, a sredstva za realizaciju poslova osigurana su iz Proračuna općine Vitez. Poslove izvodi tvrtka Doboj putevi d.d. Doboj Jug, a nadzor obavlja Modus projekt d.o.o. Kakanj.

Da sve ne ode glatko pokazuje podatak da Vitežani čekaju više od.mjesec dana da se završe navedeni radovi, a svoje nezadovoljstconosim duljini trajanja “radova” izražavaju i samom promjenom pločnika.

Tako se već drugi put javnosti nepoznati aktivista iz perspektive javnosti odlučio našaliti, iako smo sigurni da mu nije do šale, te napisao svoje mišljenje o navedenoj sanaciji.

U prvoj poruci početkom kolovoza je napisao: “Vratite nam stari trotoar, ovaj novi nam se ne sviđa!”, dok se druga poruka odnosi na duljinu trajanja radova: Naziv projekta: Trotoar! Investitor: Općina Vitez! Izvođač radova: Doboj putevi! Rok izvođenja radova: Pitaj Boga!”.

Duhovita, ali i tužna slika stvarnosti u Vitezu, gdje se poslovi od nekoliko dana izvode mjesecima, a o kvalitetu radova da ne pričamo, prikaz su totalne nebrige i neodgovornosti za građane od strane političkih predstavnika i vlasti u našoj općini.

Prethodni članakDanas je Međunarodni dan ljevaka, a ovo je 7 nevjerojatnih razlika između ljevaka i dešnjaka
Sljedeći članakJKP VITKOM: Zbog kvara pumpe dio korisnika bez vode