FOTO: Nogometni klub “Vitez” održao prozivku i započeo s pripremama

IMG 9212

Nogometni klub “Vitez” danas je i službeno započeo s pripremama za nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH. Igrače su u ime uprave kluba i stručnog stožera pozdravili predsjednika Slaven Garić, glasnogovornik Ivan Sajević, te glavni trener Ante Miše i njegov pomoćnik Veseljko Petrović.

“Do 31. siječnja smo u Vitezu, gdje ćemo zuglavnom raditi bez lopte, a prvog dana veljače idemo u Međugorje, gdje ćemo odigrati nekoliko pripremnih susreta. Ukupno ćemo igrati 7 ili 8 pripremnih susreta do početka prvenstva, a generalka bi trebala biti 22. veljače s Olimpicom. Od igrača očekujem maksimalan angažman na ovim pripremama, akko bi ostvarili zacrtane ciljeve. Siguran sam da će borba za svaku poziciju biti velika, a s tom namjerom smo s transfer liste povukli i Alića, koji će dodatno osnažiti konkurenciju”, kazao je danas šef stručnog stožera, Ante Miše.

Što se tiče igračkog kadra, zabilježeno je nekoliko odlazaka. Zvonimir Kožulj je prešao u redove Branitelja, dok će nove sredine potražiti Dragan Šantić, Darijo Pranjković, Borislav Grbavac, Branko Čubrilo i Antonio Zubak.

“Zadovoljan sam dolaskom Heće, koji će nam sasvim sigurno ponuditi jednu širinu, a apsolutnop vjerujem u trenutni igrački kadar I naše dečke. Ipak, moguće je da ćemo dobiti još jedno pojačanje, a ako do toga dođe, to će biti napadač” kazao je Miše.

Na prozivci su bili igrači koji će u nastavku sezone nastojati ostvariti zacrtane ciljeve, a to su vratari Aleksandar Živković, Filip Perković i Petar Kovač te igrači Vladimir Branković, Haris Hećo, Stjepan Badrov, Ivan Livaja, Josip Šantić, Matija Garić, Anel Dedić, Jasmin Smriko, Dragan Jurčević, Haris Dilaver, Aldin Šišić, Slavko Brekalo, Toni Livančić, Goran Jurić, Vedran Vidović, Mladen Jurčević, Marko Mišić, Armin Kapetan, Almir Hasanović i Sanel Alić.

Nakon prozivke igrači, stručni stožer i uprava kluba otišli su na zajednički ručak, a u 14,30 sati održan je i prvi trening.
IMG 9194IMG 9195IMG 9196IMG 9202IMG 9203IMG 9204IMG 9208IMG 9209IMG 9212IMG 9213IMG 9217IMG 9218IMG 9219IMG 9220IMG 9229IMG 9234

Prethodni članakPala banda koja je dileru deviza iz Busovače otela 180.000 KM
Sljedeći članakTUGA U VITEZU: Preminuo R.P. (1998.) učenik drugog razreda SŠ “Vitez”