FOTO: Nogometaši Viteza započeli s pripremama

Nogometaši Viteza započeli su s pripremama za novu premijerligašku sezonu, pod vodstvom novog trenera, Husnioje Arapovića.

Husnija Arapović bivši je nogometaš Čelika i internacionalac, iskusan trener koji je, osim Viteza u tri navrata, vodio matični Čelik, Rudar (Kakanj), Budućnost (Banovići), Velež, Travnik, Schaffhausen (Švicarska), Sarajevo.

“Prvih sedam dana trenirat ćemo na našem stadionu u Vitezu, a u međuvremenu ćemo napraviti detaljan plan priprema. Od igrača očekujem da daju svoj maksimum na treninzima, a ja ću znati prepoznati zalaganje i povjeriti priliku onima koji budu najkvalitetnije radili”, kazao je za Fenu trener Viteza, Arapović.

Na prozivci i prvim treninzima NK “Vitez” pojavila su se 24 igrača, a iz Uprave NK “Vitez” kažu kako još nije do kraja definiran igrački kadar.

Od prinova tu su Stipe Miloš, Mario Lučić i Mato Lučić, a u klubu više nisu Dedić, Hasanović, Branković, Brekalo, Dilaver, Mišić.

Igrači koji su započeli pripreme s NK “Vitez”: Aleksandar Živković, Filip Perković, Petar Kovač, Mladen Jurčević, Armin Imamović, Stjepan Badrov, Ivan Livaja, Sanel Alić, Mateo Šafradin, Mato Lučić, Mario Lučić, Jasmin Smriko, Armin Kapetan, Toni Livančić, Dragan Jurčević, Ivan Petrović, Juraj Petrović, Stipe Miloš, Aladin Isaković, Goran Jurić, Haris Hećo, Vedran Vidović, Josip Šantić i Marko Domazet.