FOTO: Nogometaši Viteza ubilježili tri pobjede u Međugorju, Miše zadovoljan

„Vrijeme nije bilo naš saveznik, kiša i loši tereni ometali su nas u radu, jedan trening smo imali u dvorani s umjetnom travom, a utakmicu s Brotnjom igrali smo na vanjskom terenu također s umjetnom travom. I unatoč takvim vremenskim (ne)prilikama nemam razloga za nezadovoljstvo”, kazao nam je šef stručnog stožera NK Viteza, Ante Miše, nakon povratka sa sedmodnevnih priprema održanih u Međugorju.

Jer, kazao je Miše, da su obavili sve zacrtano, ozljeda nije bilo, momci su vrijedno i besprijekorno ispunjavali sve zadatke. Istina, dodao je Miše, Branković ni u Međugorju nije radio s momčadi nego izdvojeno i po posebnom programu, no iz dana u dan stanje s njegovom ozljedom se popravlja i vjerujem da će od sredine tjedna biti u punom trenažnom procesu, a dobra je vijest da se Jurčević potpuno oporavio, radi i igra s punim opterečenjem”.

Vitez je u Međugorju odigrao tri pripremne utakmice, s Brotnjom 5:1, s Čapljinom 4:2 i u subotu sa Slogom iz Ljubuškog 3:1. Golove za Vitežane postigli su Isaković 3, Smriko i Dilaver po 2, te Kapetan, Brekalo, Šišić, Livančić i Dedić po 1.

„Raduje me naša igra u zoni napada, efikasnost, brojne šanse koje smo igrom stvarali po vrlo teškom terenu, a nisam zadovoljan kako smo igrali u zoni obrane. Mekano smo ulazili u duele, previše samouvjereno, bez dovoljnog žara i žustrine i na tom planu moramo praviti neke zahvate, nove i kvalitetnije iskorake u obrambenoj fazi igre”, naglasio je Miše i istaknuo kako su svi igrači dobili određenu minutažu i imali priliku pokazati koliko se na svakog od njih može računati

„Svi odreda pokazali su odgovornost, profesionalnost, rekao bih vojničku disciplinu, maksimalni angažman na svakom treningu i na svim utakmicama i nema sumnje čekaju me slatke brige prilikom sastavljanja najbolje jedanaestorice. No, rano je o tomu razmišljati i govoriti jer je dvadesetak dana do početka prvenstva, ali mogu reći, a što je potvrđeno i u Međugorju, u Heći i Isakoviću dobili smo dvojicu vrlo dobrih igrača koji će, kako sada stvari stoje, biti u najužoj konkurenciji za startnu jedanaestoricu.

Nakon dva dana odmora, od utorka momčad rad nastavlja u Vitezu a 24. veljače vraća se u Međugorje na završno brušenje forme, gdje će i dočekati početak prvenstva i prvi proljetni susret sa Zrinjskim u Mostaru.

*Zahvaljujemo ekipi hercegovina.info portala na ustupljenim fotografijama.

nk1nk2nk3nk4nk5nk6nk7nk8nk9nk91nk92nk93nk94nk95nk96nk97nk98nk99nk991nk992nk993nk994nk996nk997nk998nk999

Zvonimir Čilić