FOTO: Noć za pamćenje – U prekrasnom ambijentu održana Prva “GE-VE večer”

U naselju Gornja Večeriska, kod Viteza održana je Prva „Ge-Ve večer“. Večer Gornje Večeriske okupila je više od 500 mještana ovoga naselja, a fešta je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Uz velik broj glazbenika, kojih u ovom naselju, kao i susjednim mjestima ne nedostaje vrijedni domaćini i organizatori ovoga druženja pobrinuli su se da nikomu ne nedostaje ni „ptičjeg mlijeka“.

Glazbenike su predvodili Josip Filipović – Flips i Pero Gudelj, uspješni poduzetnik i vlasnik Trgovačkog centra FIS, koji je i sam stanovnik Gornje Večeriske. A uz Peru Gudelja, nastupio je još veliki broj glazbenika iz Gornje Večeriske, među kojima Željo Šarić, Josip Filipović – Flips, Pavle Mišković, Josip Šarić – Šibica, Jozo i Mario Šapina, Ivan i Jako Filipović, Marijan Šarić – Zecko, Anto Franjić…kao i nekoliko gostiju, među kojima Toni Fišić, Baja i Krnjo, Davor Đido, Ćiro, Bruno Tusun.

U ime organizacijskog odbora sve je pozdravio Josip Filipović te se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli da ova večer bude za pamćenje.

Oko pola noći je stigla informacija da je Gornja Večeriska bogatija za još jednu stanovnicu. Naime, ponosni roditelji malene djevojčice Ive postali su Božena i Ivan Šarić, što je dodatno uljepšalo ionako prekrasnu i veselu noć.

Uz pjesmu “Pod Zabrđem majka me rodila” organizatori Prve “Ge-Ve večeri” priredili su i veliki vatromet, koji je najviše razveselio one najmlađe, kojih je ovoga puta bilo jako puno.

Vrijedni žitelji Gornje Večeriske najavili su kako će ovo druženje prerasti u tradiciju te je već dogovoreno kako će svaki naredni susret u Gornjoj Večeriskoj biti prvog vikenda u mjesecu kolovozu.

Reklama