FOTO: Neovisni kandidat za načelnika općine Vitez Matija Marjanović dobio potporu Krčevina

Predizborna kampanja za lokalne izbore u BiH stigla je do same završnice. Ovih dana očekuju se predizborni skupovi koji će polako završavati period u kojem su se stranke i neovisni kandidati predstavljali biračima. Prije velikog završnog skupa koji će biti ove srijede 3. listopada, neovisni kandidat za načelnika općine Vitez Matija Marjanović predstavio se mještanima viteškog naselja Krčevine.

 

Skup koji je održan u utorak 2.10. na nogometnom igralištu okupio je veliki broj mještana koji očekuju promjene na ovogodišnjim lokalnim izborima. Da su promjene bitne, složio se i Anto Radeljić, predsjednik MZ Krčevine koji je u svom obraćanju pozvao sve prisutne da daju glas mladom i ambicioznom čovjeku iza kojeg stoji većina gospodarstvenika s područja viteške općine. I u Krčevinama su uz Matiju Marjanovića bili Jozo Miškić, Dragan Jurčević, Vlatko Kafadar i Dragan Kafadar, koji su još jednom podsjetili na važnost izbora i glasanja koje će biti u nedjelju, 7.listopada, navodi se u priopćenju pr tima neovisnog kandidata za načelnika općine Vitez, Matije Marjanovića.

Domjenak koji je upriličen nakon službenog dijela skupa, upotpunila je pjesma KUD-a Topala i Muške pjevačke skupine iz Krčevina.