FOTO: Natjecatelji BS “Prestige” državni prvaci u dvije kategorije

U organizaciji Saveza frizera BiH i Udruženja frizera SBŽ-a, u Bugojnu je organizirano Prvenstvo frizera BiH, koje je okupilo više od četrdeset sudionika iz cijele BiH.

Prvenstvo je održano u Sportskoj dvorani Kulturno-sportskog centra, a opća je ocjena organizatora da je natjecanje bilo uspješno i da su frizeri pokazali svoje umijeće na najvišem nivou te da se mogu nositi s europskim i svjetskim trendovima.

Na ovom natjecanju zablistali su u natjecatelji Beauty studia “Prestige” iz Viteza koji su osvojili prva tri mjesta u kategoriji “Podignuta kosa” juniori (konkurencija do 23 godine starosti) – Svjetlana Vuleta prvo mjesto, Ivan Pašalić drugo i Maja Gučanin Gazibarić treće mjesto.

U kategoriji “Nadogradnja kose” natjecatelji Beauty studia “Prestige” osvojili su prvih pet mjesta (Maja Gučanin Gazibaric prvo, Ivan Pašalić drugo, Svjetlana Vuleta treće, Emir Selimović četvrto i Matilda Marković peto mjesto).

“Trener nam je svojevremeno bio frizerski prvak BiH, Rifet Hukelić, kojemu se zahvaljujemo, kao i našem pokrovitelju haljina, salonu vjenčanica “Bijela Dama” iz Viteza. Budući da naša kompanija uvozi prestižne brandove za kosu Goldwell i Balmain Hair, koristili smo isključivo naše proizvode”, za portal vitez.info su kazali iz Beauty studia “Prestige”.

Prema našim saznanjima ovo je prvi puta da su predstavnici salona iz Viteza šampioni frizerstva u BiH, i to u dvije kategorije.

– Cilj nam je da se frizeri educiraju, da treniraju i da imaju ozbiljniji odnos prema poslu, jer ovo je veoma složeno natjecanje, svaka dlaka mora biti na svom mjestu, boja mora biti perfektna. Mi frizeri smo jedinstveni na cijelom području BiH i ovo što smo imali priliku vidjeti u Bugojnu je velika snaga, jer imamo natjecatelje iz svih dijelova zemlje. Tu su i predstavnici nekih renomiranih kozmetičkih kuća koje su podržale natjecanje – kazao je predsjednik Saveza frizera BiH, Elvir Bajrić.

Dodijeljeno je i nekoliko zahvalnica za doprinos u razvoju struke te istaknuta zasluga svih onih koji su pomogli organizaciju natjecanja. Glavni sponzor bila je Općina Bugojno.

prestige1prestige2prestige3prestige4prestige5prestige6prestige7prestige8prestige9prestige91prestige92prestige93prestige94prestige95prestige96prestige97prestige98prestige99prestige991prestige992