FOTO: Monodrama Draft teatra “S čime u EU?” do suza nasmijala publiku u Vitezu

Monodrama Draft teatra iz Tuzle, “S čime u EU?”, u izvedbi Dragana Tešića oduševila je posjetitelje 5. Dana kazališta u Vitezu.

Predstava, u kojoj Dragan Tešić glumi, a ujedno potpisuje tekst i režiju, nasmijala je publiku u Vitezu do suza te je u više navrata tijekom, ali i nakon predstave Tešić dobio dugotrajan i zaslužen pljesak.

Predstava je svojevrstan nastavak monodrame istog autora ‘Nije sve u glavi, nešto je i u guzici’. Radi se o interaktivnoj i multimedijalnoj stand-up komediji, koja na specifičan način tretira aktualnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini i njeno ‘koketiranje’ s Europskom unijom.”

“Hvala divnim domaćinima i publici u Vitezu. Jedino što još želim kazati je da se veselim novom susretu i vjerujem da se vidimo i naredne godine”, rekao je za portal vitez.info Dragan Tešić.

Predstava “S čime u EU?” premijerno je izvedena na ovogodišnjem festivalu ‘Pozorište bez granica 2013’, a naišla je na sjajne reakcije publike. Također, ova monodrama je odlično ocijenjena od strane žirija i publike i na festivalu na Kosovu, gdje je ekipa Draft teatra gostovala ove godine.

IMG 4247IMG 4250IMG 4265IMG 4271IMG 4277IMG 4292IMG 4295IMG 4301IMG 4303IMG 4305IMG 4308