FOTO: Mladi glumci iz Mrkonjić Grada oduševili na 5. Danima kazališta u Vitezu

Uistinu vrhunske predstave ponudio je treći vikend 5. Dana kazališta u Vitezu, koji je svojim nastupom proteklog petka otvorio DIS teatar iz Banja Luke, s predstavom „Možemo mi ovako do sudnjeg dana”.

Monodrama Draft teatra iz Tuzle, “S čime u EU?” igrana je u subotu, a iznimno uspješan kazališni vikend u Vitezu zaključila je predstava “Igre u pijesku”, u izvedbi mladih članova Gradskog pozorišta Mrkonjić Grad.

Duhovitost, jednostavnost, lakoća kojom su dvoje mladih glumaca progovorili na temu muško-ženskih odnosa zbilja je nevjerojatna. Istinsko osvježenje ponudila je predstava koja o ljubavi progovara na jedan drukčiji, iznimno zanimljiv i duhovit način.

Tamara Kopanja i Branislav Roljić odlično su odigrali iznimno zahtjevne uloge te stekli simpatije viteške publike, koja ih je pozitivnim reakcijama nosila od početka do kraja predstave te ih u više navrata zasluženo počastila pljeskom, a na koncu ih nekoliko puta pozivala na bis.

Ovogodišnji Dani kazališta u Vitezu ulaze u pretposljednji tjedan, kada će publika imati priliku pogledati kazalištarce iz Šida i Banja Luke.

IMG 4602IMG 4603IMG 4605IMG 4606IMG 4607IMG 4611IMG 4621IMG 4627IMG 4631IMG 4633