FOTO: Miše – Protiv Sarajeva bez kalkuliranja

Prvi trening s nogometašima Viteza u ponedjeljak poslije podne održao je Ante Miše, bivši istaknuti igrač i trener splitskog Hajduka. Treningu je prethodilo upoznavanje s igračima, trenerovo kratko obraćanje u kojemu je nogometašima ukazao na ciljeve i zadatke koji se pred njima imperativno nameću.. Prije svih, izboriti ostanak u Premijer ligi, igru dići na višu razinu, kao i tehničko-taktičku razinu svakog pojedinca u momčadi. Ukazao je Miše svojim mladićima na „znoj i suze” koji ih čekaju, na nužnost discipline i samoprijegora, za sebe i za momčad i za sebe, bez čega se neće moći do dresa prvotimca. Miše je takođe kazao kako će njegov prvi pomoćnik i suradnik, njegova „desna ruka”, biti dosadašnji sportski direktor NK Viteza, Veseljko Petrović.

Prvu službenu utakmicu Miše će voditi Vitez danas u kup susretu protiv Sarajeva na Koševu. Prvi susret u Travniku završio je rezultatom 1 : 1, a na press konferenciji novinari su pitali hoće li Vitez protiv Sarajeva odmarati veći broj prvotimaca kako bi maksimalno spremni dočekali važan subotnji prvenstveni susret s Travnikom u Zenici.

„Ne, nećemo kalkulirati , a posebno ne igrati u kombiniranom sastavu. Izostavit ćemo iz standardne postave, jednog, najviše dvojicu igrača. Naime, uvjerio sam se, naša momčad je fizički dobro pripremljena, radi se o profesionalcima, a mi u Sarajevo putujemo s rezultatom koji nas nikako ne ostavlja bez šansi. I o predaji unaprijed, nema ni govora”, poručio je Miše i za susret sa Sarajevom najavio prvu jedanaestoricu: Živković, Badrov, Imamović, Brekalo, Branković, Šišić, Dedić, Kapetan, Dilaver, Smriko, Vidović.

U konkurenciji za nastu su i: Kovač, Mišić, Kožulj, Hasanović, J. Šantić, Livančić, Čubrilo.

IMG 3904IMG 3908IMG 3910IMG 3911IMG 3914IMG 3915IMG 3927

Zvonimir Čilić / vitez.info