FOTO: Kronologija događanja vezano za izvorište Kruščica-Ilidža

Javno komunalno poduzeće “Vitkom” iz Viteza na naš mail uputilo je informaciju koja je proslijeđena i Općinskom vijeću za 2. sjednicu, koja će biti održana 6. veljače.

U navedenoj informaciji se navodi kronologija zbivanja događaja oko izvorišta “Kruščica – Ilidža”.

“Kako smo svjedoci teške situacije i problema vodoopskrbe na području općine Vitez, mada smo u više navrata upoznavali, kako javnost, tako i mjerodavne službe, mi kao poduzeće osjetili smo potrebu da još jednom upoznamo kako građanstvo, tako i sve relevantne institucije sa svim događajima vezanim za navedenu problematiku, a prvenstveno događaje vezane za opskrbu s izvorišta “Kruščica – Ilidža” i problemima s kojima se susrećemo. Stoga ćemo u nastavku ove informacije prikazati kronološki sve događaje vezane za izvorište Kruščica – Ilidža”, navodi se na početku informacije JKP “Vitkom” iz Viteza.

Kako bismo vam olakšali čitanje kompletnu informaciju donosimo u našoj fotogaleriji, kao i dostavljene priloge. Podsjećamo da je portal vitez.info o problemu vodoopskrbe pisao i 2011. godine, kada smo upozoravali da Vlada F BiH ne postupa u skladu s odlukom Vrhovnog suda F BiH.

Foto: Kada će Vlada F BiH ispoštovati odluku Vrhovnog suda i vratiti Vitezu vodu?!