FOTO: Klapa ”Hrvoje” snimila spot za pjesmu ”Sto godina skupa”

Nakon osvojenog prvog mjesta i nagrade „Zlatno sunce Mostara” na nedavno održanim Melodijama Mostara klapa „Hrvoje” odlučila je snimiti i spot za svoju pobjedničku skladbu „Sto godina skupa”.

Spot je sniman na dvjema lokacijama u Mostaru. Veći dio spota sniman je na vrelu rijeke Radobolje, koje je po mnogo čemu zanimljivo, a i nepoznato. Rijeka Radobolja, puno lijepih kadrova bogate flore samo su dio onoga što će biti prikazano u spotu. Druga lokacija na kojoj se sniman spot bila je Brkanovo brdo iznad Mostara s kojeg „puca” panoramski pogled na cijelu mostarsku kotlinu, Neretvu… Na istoj lokaciji snimano je nekoliko odličnih kadrova hercegovačkog pejzaža, krša i drače.

Ovo je dio posla i spota koji su snimili članovi klape, ali će ovih dana biti snimljeno još materijala s dva para, mladim i zrelijim parom. Kako je pjesma, kao i većina pjesma koje izvodi klapa, ljubavnog karaktera i budući sam naslov govori o temi pjesme, u spotu će se par koji iza sebe ima 50 godina braka prisjećati mladalačkih dana i svojih „lutanja” po Mostaru tako da će u spotu biti i drugih kadrova grada na Neretvi.
„Ovo je naš prvi profesionalni spot i sigurno smo da će biti dobar i prihvaćen kod publike, baš kako je prihvaćena sama pjesma. Mnoge televizijske kuće su nam se obraćale i pitale planiramo li raditi spot pa smo se odlučili i za ovaj projekt.”, kažu u klapi Hrvoje.

Finalna verzija spota očekuje se za dva tjedna. Spot u HD rezoluciji snima i obrađuje Studio „Rezo” iz Mostara koji je i do sada napravio nekoliko odličnih spotova za mostarske glazbenike.

klapa hrvoje2klapa hrvoje3klapa hrvoje4