FOTO: Kazalištarci iz Županje oduševili publiku na kazališnim danima u Vitezu

Kazališna publika u Vitezu imala je priliku pogledati dvije odlične predstave drugog vikenda ovogodišnjih kazališnih dana u Vitezu. Organizatori 5. Dana kazališta „Vitez 2013″, Gradsko kazalište mladih Vitez i Udruga mladih „Enter” i ovog puta su napravili puni pogodak pri odabiru predstava koje će se predstaviti na ovoj, slobodno se usudimo napisati, najkvalitetnijoj kazališnoj smotri amatera u Središnjoj Bosni, a i šire.

Vrlo duhovita predstava „Taj Sizif” u izvedbi kazališne trupe iz Konjica izmamila je dugotrajan pljesak viteške publike, a mladi glumci iz Konjica prezentirali su svu raskoš svoga talenta na viteškim „daskama koje život znače”.

Vitežanima se s urenebesnom komedijom „Kućanice” izuzetno uspješno predstavio ansambl Mrak teatra iz Županje. Sjajna i izuzetno duhovita predstava, rekli bismo i parodija, zabavila je i izmamila osmijeh na lice viteškoj publici. Uloge iz naše svakodnevice, kućanice očarane telenovelama, ali i svakodnevnim životnim brigama odlično su prenijele Elvira Lučić i Andrijana Cvitanović, uz Darku Avramovića.

Na tako jednostavan i lak način kazalištarci iz Županje osvojili su simpatije publike u Vitezu te pokzali zašto je ovo jedna od najnagrađivanijih predstava tijekom ove godine u Republici Hrvatskoj.

Narednog vikenda na kazališnim danima publika u Vitezu imat će priliku pogledati kazališne predstave iz Mrkonjić Grada, Tuzle i Banja Luke.

kucanice2kucanice3kucanice4kucanice5kucanice6kucanice7kucanice8kucanice9kucanice91kucanice92