FOTO: Kadeti i juniori Viteza uvjerljivo svladali vršnjake iz Mladosti

Protekle nedjelje na Gradskom stadionu u Vitezu odigrane su utakmice 26. kolo Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojima su kadeti i juniori Viteza dočekali svoje vršnjake iz ekipe Mladosti iz Velike Obarske.
U prvom susretu kadeti Viteza slavili su uvjerljivu pobjedu rezultatom 3:0. Kao najbolji pojedinac ove utakmice istaknuo se Juraj Petrović, koji je uz ogromno zalaganje i borbenost upisao i dva pogotka. Strijelac trećeg pogotka za kadete Viteza bio je Ivan Ćurak.

U utakmici juniora, ponovno su uspješniji bili Vitežani. Iako su gosti nakon nesmotrenosti zadnje linije Viteza poveli, juniori Viteza pokazali su da su daleko kvalitetnija ekipa te sa dva pogotka Gorana Radoša priveli kraj prvog poluvremena rezultatom 2:1. Vitežani su tijekom čitave utakmice imali inicijativu, a gosti su tražili svoju priliku preko kontri i polukontri. Međutim, velik posjed lopte i mnoge prilike juniori Viteza naplatili su sredinom drugog poluvremena, kada je Ismar Delić poentirao za 3:1, te potvrdio pobjedu Viteza.

Vrijedi napomenuti kako je ovo šesta utakmica bez poraza juniora NK “Vitez” u ovoj polusezoni, te će sigurno puni elana sljedeći vikend na noge neugodnom Veležu.

Marko Kurevija
Foto: Filip Šarić