FOTO: John Travolta posjetio Vlašić!

Brzinom munje se proširila vijest kako je poznati glumac John Travolta stigao u BiH, a prilikom putovanja za Sarajevo posjetio i Vlašić.

Travolta je navodno privatnim zrakoplovom sletio u Zagreb, a nakon toga se automobilom uputio prema Sarajevu. Tijekom puta za Sarajevo Travolta se zaustavio na Vlašiću, gdje je ručao u hotelu Blanca.

Prema izjavama djelatnika hotela Blanca Travolta nije imao posebne prohtjeve, a za večeru je odabrao “Blanca specijalitet – Princez piletina”.

 

Vitez.info vam donosi fotografije Travolte i direktorice hotela Blanca, Nikolina Jovanović, koja je slavnom glumcu uručila poklon Vlašićkih delicija, između ostalih domaću rakiju, vlašićki čaj i melem, te posebno izrađeni sat.

Travolta se nakon, prema njegovim tvrdnjama, iznimno ukusne večere u prekasnom ugođaju hotela Blanca zaputio u glavni grad BiH, gdje će, kako neslužbeno doznajemo, ostati tri dana.

Saznajemo kako je planirano da Travolta zajedno sa Robert De Nirom glumi u filmu “Killing Season”. Snimanje treba da počne 16. siječnja 2012. godine. Priča prati američkog vojnog veterana koji živi u udaljenoj planinskoj kolibi i neočekivano se sprijatelji sa europskim turistom koji mu dolazi u posjetu. Potom se otkriva da je turista ustvari srpski vojnik u potrazi za osvetom. Nakon tog saznanja njih dvojica počinju otvoreni rat u surovim vrletima planina Appalachian. Ovo je prvi zajednički projekt De Nira i Travolte. Scenario je napisao Evan Daugherty, a režiju potpisuje Steven Johnson. Prema nezvaničnim informacijama, nije isključena ni posjeta De Nira glavnom gradu BiH.

{gallery}zabava/travolta{/gallery}