FOTO: Izaslanstvo Općine predvođeno načelnikom Advanom Akeljićem posjetilo poduzeće ‘Buba commerce’

Općinski načelnik Advan Akeljić i predsjedatelj Općinskog vijeća Vitez Tomislav Bošnjak-Matić i pomoćnik općinskog načelnika za poduzetništvo i lokalni razvoj Muhamed Rebihić u četvrtak su posjetili poduzeće “Buba commerce”.

Općinsko izaslanstvo u ime poduzeće “Buba commerce” primila je Slavica Jurčević te iznijela poteškoće kojima je gospodarstvo generalno, a samim tim i ovo poduzeće, izloženo.

Izaslanstvo Općine Vitez izrazilo je svoje zadovoljstvo radom viteških gospodarskih subjekata, a posebno su pohvalili poduzeće “Buba commerce” i “sestrinske” tvrke ovoga poduzeća, te naglasili kako žele biti servis gospodarstvenicima i kako će nastojati u granicama mogućnosti stvarati što kvalitetniji ambijent za poslovanje.

“Do sada smo posjetili značajan broj gospodarstvenika, a očekujem kako ćemo uskoro okončati posjete te ćemo napraviti zbirni prikaz zaključaka. Stanje je teško svugdje pa tako i u gospodarstvu, a naša je želja uspostaviti kvalitetniju komunikaciju i suradnju na zadovoljstvo svih”, rekao je između ostalog za portal vitez.info općinski načelnik, Advan Akeljić.

DSC 0264DSC 0297DSC 0306

Prethodni članakOdržana 29. sjednica OO HDZ 1990 Vitez
Sljedeći članakFacebook predstavio novi News Feed, ujedinjuje sučelje na svim platformama