FOTO: Izaslanstvo Općine predvođeno načelnikom Advanom Akeljićem posjetilo poduzeće ‘Buba commerce’

Općinski načelnik Advan Akeljić i predsjedatelj Općinskog vijeća Vitez Tomislav Bošnjak-Matić i pomoćnik općinskog načelnika za poduzetništvo i lokalni razvoj Muhamed Rebihić u četvrtak su posjetili poduzeće “Buba commerce”.

Općinsko izaslanstvo u ime poduzeće “Buba commerce” primila je Slavica Jurčević te iznijela poteškoće kojima je gospodarstvo generalno, a samim tim i ovo poduzeće, izloženo.

Izaslanstvo Općine Vitez izrazilo je svoje zadovoljstvo radom viteških gospodarskih subjekata, a posebno su pohvalili poduzeće “Buba commerce” i “sestrinske” tvrke ovoga poduzeća, te naglasili kako žele biti servis gospodarstvenicima i kako će nastojati u granicama mogućnosti stvarati što kvalitetniji ambijent za poslovanje.

“Do sada smo posjetili značajan broj gospodarstvenika, a očekujem kako ćemo uskoro okončati posjete te ćemo napraviti zbirni prikaz zaključaka. Stanje je teško svugdje pa tako i u gospodarstvu, a naša je želja uspostaviti kvalitetniju komunikaciju i suradnju na zadovoljstvo svih”, rekao je između ostalog za portal vitez.info općinski načelnik, Advan Akeljić.

DSC 0264DSC 0297DSC 0306