FOTO i VIDEO: Zimska akcija i roštilj u Šantićima!

Mještani viteškog naselja Šantići, zaseok Delfin potok, organizirali su akciju čišćenja snijega ispred svojih domova i na lokalnom putu kroz dio ovoga naselja.

Nakon akcije čišćenja snijega organizirali su i zimski piknik.

Uz roštilj koji je neprestano radio nekoliko sati našlo se ljutog pića, vina, a vrijedni Šantićani su “iskopali” i nekoliko gajbi Pana.

S obzirom da su pronašli Pan pivo zakopano duboko u snijegu dobili su i nagradu (nekoliko kartona vina i piva) od Dragana Jurčevića – Bube, vlasnika poduzeća Buba commerce iz Viteza, inače generalnog zastupnika ovoga piva za SBŽ i Ze-Do županiju. U delegaciji koja je, uz ekipu našeg portala, posjetila veselu ekipu u Šantićima bili su Dragan Jurčević – Buba, Alojz Mlakić, Marko Šarić, Frano Gudelj Vinko Mioč – Vine koji je izveo pravu stand up komediju.

Dodajmo kako su bile organizirana i sportska natjecanja. Najviše drva za vatru donio je Silvestar Šantić, a apsolutno prvo mjesto za najveću količinu donesenog mesa za roštilj pripalo je Ljubanu Šantiću. Najviše snijega očistio je Anto Livančić, prvo mjesto u spustu osvojio je Darko Šantić, koji je ujedno bio i jedini natjecatelj, a da roštilj radi punom parom brigu su vodili Ivica Grubešić Cocko i Robert Šantić.

Najmlađi sudionici akcije bili su Bojan Livančić, Franko Šafradin i Ivan Opčak, a među najstarijima su bili Jozo Opačak, Anto Šantić Aća i Pero Grubešić.

Sve u svemu, pozdravljamo ovu akciju, zahvaljujemo se domaćinima na pozivu i vrlo rado ćemo se odazvati i drugi put.

p.s. cijenjeni posjetitelji ukoliko imate sličnu zimsku priču, akciju ili aktivnost proslijedite informaciju sa fotografijama na naš mail: redakcija@vitez.info.

{youtube}_oX_cP-aS-4{/youtube}

Foto: Filip Šarić

{gallery}zabava/snijeg_santici{/gallery}