FOTO i VIDEO: Velika VITEŠKA korida okupila više od 6000 posjetitelja!

Velika viteška korida održana je u nedjelju, 6. svibnja 2012. godine na Raškom polju, kod Viteza. Prema mišljenju velikog broja posjetitelja, posebno boljih poznavatelja ovih događanja, ovo je bila jedna od najbolje organiziranih korida na području BiH, ali i šire.

Od 17 borbi najzanimljivija je bila ona finalna u kojoj se snage odmjerili neporaženi Brisko, vlasnika Zdravka Jurčevića i Peronja, vlasnika Nusreta Šide iz Zenice. Na zadovoljstvo velikog broja nazočnih pobjedio je Brisko, Zdravka Jurčevića.

Vrijedni organizatori danima su prije koride vršili završne pripreme kako bi sve bilo spremno za veliki događaj koji je okupio više od 6 000 posjetitelja.

Posjetitelji su imali priliku osvježiti se i zabaviti pod šatorom površine 1200 metara četvornih, a sve posjetitelje zabavljali su Ćana, Vinko Brnada i orkestar Nisveta Pivića.

Veliku vitešku koridu uspješno su organizirali poduzeće “Buba commerce” i braća Jurčević, Dragan, Zdravko i Stipan.

„Sve je prošlo u najboljem redu i to je ono najbitnije. Ljudi su zadovoljni koridom, a bilo je jako puno posjetitelja iz drugih zemalja. Hvala svima na dolasku, a posebno našim dragim prijateljima koji su doveli bikove na borbe”, izjavio je u ime organizatora Zdravko Jurčević.

Pogledajte uostalom i sami u video zapisu i fotogaleriji koje donosimo kako je u nedjelju izgledalo Raško polje…

{youtube}KE3O-JVnBfo{/youtube}

{youtube}VkrZzHaPvCM{/youtube}

{youtube}hGjIDcQYcvI{/youtube}

{gallery}drustvo/viteska_korida2012{/gallery}