FOTO i VIDEO: U Hrvatskom domu Vitez održan Božićni koncert

u srijedu navečer, 21. prosinca, u dvorani Hrvatskog doma u Vitezu održan je tradicionalni Božićni koncert pod nazivom „U susret Božiću“.

U programu koji je potrajao gotovo dva sata nastupili su članovi folklorne i tamburaške skupine HKD “Napredak“ iz Viteza, zatim vokalna skupina Viteški akordi, članice udruge „Hrvatska žena“ i muška pjevačka skupina Krčevine, te članovi Novog neba iz Zenice i KUD-a „Topala“ iz Viteza.

Ugođaj su svojim nastupom upotpunili članovi Gradskog kazališta mladih Vitez, Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca, područni odjel Vitez i plesačice Športskog plesnog centra „LDF“ iz Viteza.

Posjetitelje je na početku večeri pozdravio župnik viteške župe fra Marko Kepić, te zaželio da predstojeći blagdani budu ispunjeni duševnim zadovoljstvom i obiljem ljubavi.

Osim bogatog kulturnog programa u dvorani Hrvatskog doma u Vitezu svi posjetitelji su imali priliku nastaviti druženje na Gradskom trgu u Vitezu, gdje je upriličeno tradicionalno druženje povodom božićnih blagdana, te se okrijepiti uz kuhano vino, grah i roštiljske specijalitete.

{youtube}7XCZ56J88ls{/youtube}
Igrokaz “Kuća velike mame” u izvedbi GKM Vitez

{gallery}drustvo/koncert_bozic{/gallery}