FOTO i VIDEO: Sveučilište “Vitez” predstavilo svoje aktivnosti i planove

Sveučilište Vitez organiziralo je u početkom ožujka druženje s predstavnicima medija, na kojemu su predstavili svoje aktivnosti tijekom proteklih godina, ali i u bližoj budućnosti.

Predstavnike medija pozdravili su rektor Sveučilišta “Vitez” prof. dr Vinko Kandžija, zatim prorektor za nastavu i studentska pitanja prof. dr. Kadrija Hodžić, dekan Fakulteta pravnih nauka prof. dr Fuad Purišević te Amra Kraksner i Siniša Dukić.

Studenti Sveučilišta “Vitez” tijekom proteklih godina bilježe značajne rezultate i uspjehe kako na domaćim, tako i na međunarodnim natjecanjima, a kako navode studente ne doživljavaju kao objekte, nego kao subjekte. Ovakav pristup, kao i zapaženi rezultati ponajviše su doprinijeli pozicioniranju Sveučilišta “Vitez”, kao jedne od vodećih privatnih visokoškolskih ustanova u BiH.

U tekućoj akademskoj godini planiran je velik broj aktivnosti, a iz Sveučilišta Vitez su naglasili kako su njihova vrata otvorena svima koji se žele uvjeriti u kvalitetu rada, ali i uvjeta u kojima studenti i nastavno osoblje imaju priliku raditi.

{youtube}rl1_GvpfJBs|570|400{/youtube}

IMG 1020IMG 1021