FOTO i VIDEO – SVAKA ČAST: Velika humanitarna akcija osnovne škole Vitez!

U ovo predbožićno vrijeme, u vrijeme darivanja, dobrote i otvorenih srca, humanitarnom akcijom „Darujmo jedni druge“, uključili su se i učenici i nastavnici Osnovne škole „Vitez“ iz Viteza.

I slobodno se može reći  akcija, u kojoj su učenici i njihovi roditelji prikupljali odjevne predmete, školski pribor, prehrambene i higijenske potrepštine, je u potpunosti uspjela. Jer prikupljena je razne robe i iznad očekivanja, a sve je upakirano i na lijepoj svečanosti u amfiteatru škole u srijedu je i podijeljeno najsiromašnijim učenicima ove škole, ali i Domu za djecu ometenu u razvoju „Duga“ iz Novog Travnika, te Doma za nezbrinutu djecu „Egipat“ iz Sarajeva kojega vode članice Družbe Služavki Malog Isusa.
U ovu akciju pažnje vrijednu, uključile su se i neke viteške tvrtke i pojedinci, te Udruga „Nada i život“ iz Viteza koju vodi Vladimir Kaiš s 200 božićnih paketića  za osnovce tri viteške osnovne škole.
U sklopu završetka akcije „Darujmo jedni druge“, organizirana je i prigodni kulturno-zabavni program, u kojemu je nastupio „Mali zbor“ OŠ „Vitez“, te prigodnim igrokazom glumci Gradskog kazališta mladih iz Viteza.

Akciju vrijednu pozornosti vodilo je vijeće učenika OŠ Vitez, te nastavno osoblje na čelu s ravnateljicom Slavicom Šerbetić i njezinom zamjenicom, Borkom Matić.

{youtube}tsEWzbjXMzs{/youtube}

{gallery}drustvo/osvitez_darivanje{/gallery}