FOTO i VIDEO: Stravičan požar jutros uništio obiteljsku kuću u Vitezu!

Jutros oko 4,00 sata na kući Slavka Pranjkovića u viteškome naselju Kamenjače zapalio se dimnjak, a nakon toga požar se proširio na cijelu kuću.

Brzom intervencijom oba vatrogasna društva iz Viteza požar je ugašen oko 6,00 sati ujutro. U požaru nitko nije ozlijeđen, ali je počinjena velika materijalna šteta.

“Bogu hvala da nema ozlijeđenih. Ne znam što bih rekao. Ova tragedija došla je iznenada i svi smo još u šoku”, izjavio je za Fenu Josip Pranjković, koji je sa suprugom i dvoje djece živio u roditeljskoj kući.

Kako doznaje portal vitez.info, čija je ekipa posjetila mjesto požara i unesrećenu obitelj, jutros se u obiteljskoj kući Pranjkovića odvijala prava drama. Pukom srećom izbjegnuta je tragedija s ljudskim žrtvama. Naime, u kući je stanovala šesteročlana obitelj, Slavko Pranjković i supruga, te njihov sin Josip sa suprugom i dvoje djece.

“Zbog nesanice sam gledala televizor i kada sam krenula spavati primjetila sam dim, a nakon toga i vatru. Probudila sam sina, te smo pozvali vatrogasce, a u međuvremenu lavorima vode pokušavali ugasiti i vatru”, priča nam još uvijek u šoku Slavkova supruga.

“Hvala Bogu na svu sreću niko nije stradao. Inače, vatrogascima je dojava požara stigla u 4,11 sati, a na teren je ukupno izašlo 9 vatrogasaca, s 3 vatrogasna vozila, iz oba viteška vatrogasna društva”, potvrdili su za vitez.info portal u DVD “Stari Vitez.

Dok su se vatrogasci borili s vatrenom stihijom članove obitelji Pranjković u svoje su domove primili Fahrudin i njegov otac Vahid Haskić. Za vrijeme našeg posjeta susjedi i prijatelji obitelji Pranjković su uvelike pomagali u čišćenju zgarišta.

{youtube}68rbwmlTkyU{/youtube}

{gallery}crna_kronika/pozar_pranjkovici{/gallery}