FOTO i VIDEO: Spektakularan koncert Darka Lazića u viteškoj Dolini sreće

Sukladno najavama, ali i očekivanjima koncert Darke Lazića u viteškom etno selu “Dolina sreće” bio je jako posjećen, a prema nekim procjenama zabavi je nazočilo više od 2000 posjetitelja, koji su pristigli iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i zemalja iz okruženja.

Uz Darku Lazića atmosferu do usijanja doveli su i nastupi viteške zvijezde Smiljana Šamije i MC Kazanove, a sjajan ambijent Doline sreće i velik broj gostiju upotpunilo je i odlično vrijeme.

Darko je prije koncerta istaknuo kako se raduje nastupu u Vitezu te da se s nestrpljenjem očekuje sresti s publikom, što je i potvrdio s gotovo 3 sata nastupa, tako da je zabava potrsajala do dugo u noć. Dolina sreće i Vitez uistinu su bili najatraktivnija lokacija u BiH proteklog tjedna.

Iz Doline sreće su obećali, ali i ispunili obećanje. “Ovo ljeto obaramo sve rekorde!”, poručili su prije koncerta iz etno sela “Dolina Sreće”, a mora se istaknuti kako su u tomu apsolutno i uspjeli.

Kao iznenanđenje svim posjetiteljima za ovo ljeto je najavljen i koncert Nedjeljka Bajića Baje, na što je publika reagirala burnim odobravanjem.

Uzmemo li u obzir što su nam tijekom proteklih godinu dana pripremili iz Doline sreće, samo je jedno sigurno, a to je da ništa nije nemoguće. Želimo i vjerujemo da nas razvesele ponovno i čim prije je moguće sa još nekim svojim iznenađenje.

Etno selo „Dolina sreće“ nalazi se u Nadiocima kod Viteza, a kontakt telefon je +387 (0)63 559 105. Dolinu sreće možete pratiti i na Facebook-u, kao i Instagramu.