FOTO i VIDEO: Raspada (li) se Nogometni klub ‘Vitez’?!

Nogometni klub “Vitez” u utorak je, 17. travnja, definitivno ostao bez predsjednika i glavnog trenera. Nakon popodnevnog treninga održan je sastanak s igračima Viteza na kojem je Vlatko Kafadar priopćio kako više nije predsjednik NK “Vitez”. On se zahvalio igračima na svemu, naglasio kako mu je žao da odlazi i rekao da više ne može biti na čelu kluba.

Nakon toga dosadašnji glavni trener kluba, Mario Ćutuk, igračima je kazao kako i on odlazi, prvenstveno iz moralnih razloga, jer ga je u klub doveo Vlatko Kafadar te on s njim i odlazi. “Ne mogu razumjeti da ljudi iz grada ne žele pomoći, to me čudi, jer u klubu ima 200 djece. Od mene je moralno da se odem s predsjednikom”, rekao je između ostalog Mario Ćutuk.

Iako su znali da je još prije mjesec dana Vlatko Kafadar dao mandat na raspolaganje igrače je ova vijest prilično iznenadila i teško ima pala. Goran Lovrinović, kapetan kluba, se u ime igrača zahvalio dosadašnjem predsjedniku i treneru na svemu što su uradili za klub i igrače. “Žao mi je što se klub našao u ovoj situaciji, što se ova pozitivna priča raspada i ruši. Predsjedniku svaka čast na svemu što je učinio za nas i klub, kao i treneru. Bila mi je čast i zadovoljstvo trenirati i puno sam naučio od trenera”, rekao je u vrlo emotivnom govoru kapetan NK “Vitez”, Goran Lovrinović.

{youtube}tB6wRO_bZH8{/youtube}

Igrači su nakon sastanka donijeli odluku kako do daljnjeg prekidaju s treninzima, a vrlo je upitan i nastavak natjecanja NK “Vitez” u nastavku sezone. Jednoglasno su iskazali podršku dosadašnjem predsjedniku Kafadaru i žaljenje što je, najmanje njihovom krivicom, egzistencija kluba dovedena u pitanje.

{youtube}o_z_mwmyaBM{/youtube}

{gallery}sport/nk_ostavke{/gallery}