FOTO i VIDEO: Pomozimo obitelji Pranjković kojoj je stravični požar uništio kuću!

Obitelj Pranjković iz Viteza u utorak je, 24. siječnja 2012. godine, nakon stravičnog požara koji je zahvatio njihovu kuću ostala bez krova nad glavom. Usprkos velikim naporima koje su uložili članovi oba vatrogasna društva iz Viteza na kući je pričinjena velika materijalna šteta.

U utorak oko 4,00 sata na kući se zapalio dimnjak, a nakon toga požar se proširio na cijelu kuću. Brzom intervencijom oba vatrogasna društva iz Viteza požar je ugašen oko 6,00 sati ujutro.

Sreća u nesreći je da u požaru nitko nije ozlijeđen. U kući je stanovala šesteročlana obitelj, Slavko Pranjković i supruga, te njihov sin Josip sa suprugom i dvoje djece.

Kako je na kući počinjena velika materijalna šteta redakcija portala vitez.info odlučila je pokrenuti inicijativu i akciju za prikupljanje pomoći obitelji Pranjković. Obitelji Pranjković najpotrebnija je financijska pomoć kako bi u ovom teškom razdoblju mogla obnoviti kuću čim prije, ali i svaka druga pomoć je dobrodošla.

Oni koji žele pomoći obitelji Pranjković mogu to učiniti uplatom na broj računa  – 1542099984661983Intesa Sanpaolo banka, za pomoć Josipu Pranjkoviću ili u dogovoru s obitelji Pranjković pozivom na broj 063/960-313.

S obzirom da nas je kontaktiralo nekoliko čitatelja vitez.info portala iz SAD, Njemačke i Austrije objavljujemo podatke potrebne za uplatu iz inozemstva.

Josip Pranjković
Ilije Petrovića 22, 72 250 Vitez

IBAN: BA39 1542099984661983 Intesa Sanpaolo Banka dd BiH

SWIFT: UPBKBA22

Podijelite ovu poveznicu ili kliknite “lajk”, kako bi ovaj apel za pomoć stigao do što većeg broja ljudi, od kojih bi neki mogli pomoći obitelji Pranjković…;)

{youtube}68rbwmlTkyU{/youtube}
{gallery}crna_kronika/pozar_pranjkovici{/gallery}