FOTO i VIDEO: Općinski načelnik posjetio obitelj Pranjković i donio odluku o pomoći

Nakon stravične nesreće, koja je pogodila obitelj Pranjković iz Viteza, uslijed požara koji se dogodio u ranim jutarnjim satima utorka, 24. siječnja 2012. godine, kada je ova obitelj ostala bez krova nad glavom portal vitez.info je pokrenuo akciju pomoći.

Već smo pisali da pomoć pristiže sa svih strana, a dobili smo informaciju da će pomoć pružiti i Općina Vitez.

Nekoliko dana nakon požara općinski načelnik Vlado Alilović posjetio je ovitelj Pranjković i obećao pomoć. Kako nismo znali detalje u kojoj mjeri će općina Vitez pomoći pričekali smo nekoliko dana i dobili potvrdu općinskog načelnika koji je donio odluku o pomoći obitelji Pranjković.

Vitez.info donosi video u kojem općinski načelnik Vlado Alilović govori o pomoći obitelji Pranjković, kao i fotogaleriju njegovog posjeta.

{youtube}WISlvzPIGfs{/youtube}

“Od srca se zahvaljujem našem načelniku na pomoći. Znam da je teška situacija i u našoj općini, kao i svugdje, tako da je ova pomoć i više nego što sam očekivao”, izjavio je za vitez.info portal Josip Pranjković.

Oni koji žele pomoći obitelji Pranjković mogu to učiniti uplatom na broj računa  – 1542099984661983 – Intesa Sanpaolo banka, za pomoć Josipu Pranjkoviću ili u dogovoru s obitelji Pranjković pozivom na broj 063/960-313.

Za uplate iz inozemstva potrebno je imati sljedeće podatke:

Josip Pranjković
Ilije Petrovića 22, 72 250 Vitez
IBAN: BA39 1542099984661983 – Intesa Sanpaolo Banka dd BiH
SWIFT: UPBKBA22

{gallery}drustvo/pranjkovici_nacelnik{/gallery}