FOTO i VIDEO: Nogometaši Splita stigli u Vitez na pripreme!

Nogometaši Splita danas su stigli u Vitez na drugu fazu priprema za nadolazeću nogometnu sezonu. Ukupno dvadeset i šest igrača našlo se u autobusu “crvenih” dok su u Splitu ostali Filip Marčić koji još nije zaliječio ozljedu gležnja zadobivenu u zadnjem kolu prošlog prvenstva protiv Dinama, Ante Rebić koji je je na pripremama s reprezentacijom U19 za predstojeće Europsko prvenstvo te Josip Serdarušić koji se oporavlja nakon operacije koljena.

Splitovci će za vrijeme priprema u Vitezu, pod ravnanjem trenera Tonća Bašića, odigrati tri prijateljske utakmice, a 30. lipnja snage će odmjeriti sa Sarajevom, nakon čega je planiran povratak u grad pod Marjanom.

Igrači Splita u srijedu su, u kasnim popodnevnim satima, odradili i prvi trening na stadionu NK “Rijeka”, a prema riječima trenera Bašića gosti iz Splita su iznimno zadovoljni gostoprimstvom, ali i uvjetima za treniranje.

U Vitez su stigli vratari: Andrija Vuković, Danijel Zagorac, Hrvoje Sunara, Tomislav Duka (vratari), Ivica Križanac , Velimir Vidić, Duje Vučemilović-Grgić, Tomislav Glumac, Nino Galović, Mirko Hrgović, Damir Rašić, Tomislav Radotić (obrana), Lovre Šindik, Ante Erceg, Josip Golubar, Marko Tešija, Mate Pehar, Mario Kvesić, Ante Vitaić (vezni red), Ivan Baraban, Matej Petrović, Dražen Bagarić, Romano Obilinović, Dražen Jelić, Ante Babić, Andrija Milinković (napad).

{youtube}BoBn4pRTzww{/youtube}

{gallery}sport/rnk_split{/gallery}