FOTO i VIDEO: Luksuzni salon “Dačo” uz brojne novitete najbolji je izbor za organizaciju svih vrsta zabava!

Najmodernije opremljen salon „Dačo“, od nedavno proširenog kapaciteta, pripremio se da s popuštanjem mjera dočeka svoje goste u svom najboljem izdanju.

Osim luksuznog izgleda i opremljenosti, kao novitet očekuje vas i klima uređaj najnovije generacije koja će održavati temperaturu zraka na 21 stupanj, bez obzira na količinu gostiju.

Svadbeni salon Dačo spreman je za vas organizirati velike i manje svadbene i obiteljske svečanosti. Kapacitet ovog komfornog i klimatiziranog salona je 400 mjesta. Veliki podij za ples nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, a svadbene i obiteljske proslave moguće je organizirati u vlastitom ili aranžmanu ovoga salona. Također, za vaše goste kojima je potreban smještaj možete koristiti usluge motela „Dačo“, u sklopu kojega se nalazi salon.

Uz svadbene zabave motel i salon „Dačo“ su idealno mjesto za organizaciju proslava krštenja, pričesti, krizmi, zatim zabavnih večeri, ali i seminara te edukacija.

Ukoliko želite iznajmiti prostor koji će vam ponuditi optimalne uvjete za besprijekornu organizaciju bilo kojega od pobrojanih događaja onda je Svadbeni salon „Dačo“ prava adresa za vas.

Za sve informacije, kao i rezervaciju prostora ili pomoć u organizaciji određenog događaja možete ih svakodnevno kontaktirati na broj telefona 030/716-283 ili direktno u motelu „Dačo“.

Prethodni članakTRAŽITE POSAO? Etno selu “Dolina sreće” potrebni stražar, recepcioneri i čistačica!
Sljedeći članakŽUPA VITEZ: Raspored proljetnih misa i blagoslova polja