FOTO i VIDEO: Gradsko kazalište mladih Vitez i ‘Don Quijote’ u petak nastupaju u Zagrebu!

altUdruga bosanskih studenata u Zagrebu (UBS) i Gradsko kazalište mladih Vitez pozivaju sve Bosance i Hercegovce, kao i sve one koji su ovoga petka u Zagrebu da dođu na kazališnu predstavu „Don Quijote”, koju izvode članovi GKM Vitez.

Predstava će biti igrana u petak, 30. ožujka 2012. godine, s početkom u 20,00 sati u kinu Forum, koji se nalazi u sklopu Studentskog doma „Stjepan Radić” u Zagrebu.

Nakon predstave, UBS je za svoje goste pripremio mali domjenak uz harmoniku i gitaru 😀

ULAZ BESPLATAN, džabe, mukte, gratis…

Vidimo se u ZG-u 🙂

Ono što već i ptice na grani znaju:

Predstavu „Don Quijote” je režirala Mirna Mišković, a prema tekstu Sanje Babić-Đulvat. U predstavi igraju: Marko Mirković, Mirna Mišković, Slaven Čalić, Bruno Grebenar i Lorena Križanović. Za glazbu je zadužena Nataša Todorović, a grafički dizajn djelo je Borislava Sučića. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

To je predstava koja nas vodi putem od parodije do travestije i natrag. Pratit ćete ju bez daha jer ona ne samo da oživljava velike likove španjolske književnosti, već sjajnom glumom i izvedbom oblikuje sasvim nove osobnosti. I to, ni manje ni više, naše vlastite: one javne i one skrivene. Na tankoj crti razdvajanja humanog i zlog, idealizma i gluposti kreću se mladi glumci koji svoju snagu nalaze u ravnoteži i osmijehu.

{youtube}to04BxcTFPM{/youtube}

{gallery}vijesti/don_quijote{/gallery}