FOTO i VIDEO: GKM Vitez održao završno predstavljanje rada Ljetne škole glume 2020.

Gradsko kazalište mladih Vitez i ove godine je organiziralo „Ljetnu školu glume“, kao jedinstven kulturni projekt na području Središnje Bosne, koji se održava u kontinuitetu proteklih 6 godina.

Ljetna škola glume 2020. započela je koncem srpnja, a završno predstavlja je rada održano je u nedjelju, 13. rujna. Na radionicama u Vitezu sudjelovalo je 20 mladih osoba, koje su vrijedno usvajale nova znanja i glumačke vještine.

Završno predstavljanje Ljetne škole glume oduševilo je publiku u Vitezu, njih 50-ak koliko ih se sukladno naredbama Kriznog stožera smjelo okupiti u Kazališnoj dvorani Vitez. Oduševljenje je pretočeno u gromoglasan pljesak, na trenutak i ovacije, kojima je publika u nekoliko navrata mlade glumce vraćala na pozornicu.

“Prekrasno je bilo večeras, a još jednom smo pokazali kako publika u Vitezu ne treba strahovati za sjajne predstave, koje će im zasigurno u budućnosti prikazivati ove mlade i nadarene osobe. Iskrene čestitke našim polaznicima Ljetne škole glume, našem Marku koji je radio s njima, ali i svima u Gradskom kazalištu mladih Vitez na svemu što smo uradili tijekom proteklih 14 godina. Hvala roditeljima naših polaznika, ali i publici koja nas prati sve ove godine”, kazao je za Vitez.info Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Voditelj Ljetne škole glume bio je diplomirani glumac i član GKM Vitez, Marko Mirković, a radionice su održavane u Kazališnoj dvorani Vitez.

Polaznici ovogodišnje Ljetne škole glume GKM-a Vitez su: Ana Žigonjić, Dominik Vrebac, Ema Matković, Lea Brnada, Marija Križanac, Nika Nakić, Nika Jukić, Ines Pavlović, Martina Rajić Mišković, Ivan Žuljević, Sofija Ćosić, Jelena Petrović, Katarina Petrović, Maša Nuk Vuković, Moreno Kraljević, Lucija Matković, Monika Ćato, Patrik Babić, Antonio Babić, Gabrijela Jonjić.

Prethodni članakVIDEO: Sveta misa na Kalvariji
Sljedeći članakFBiH: U protekla 24 sata registrirano 235 novih slučajeva COVID-19