FOTO i VIDEO: GKM Vitez i predstava ‘Pipov tajni prolaz’ oduševili novotravničke mališane

Gradsko kazalište mladih Vitez danas je nastupilo u Novom Travniku s predstavom “Pipov tajni prolaz”. Predstava je igrana u dva termina, a više stotina novotravničkih mališana ovacijama je ispratilo mlade glumcima iz Viteza.

Domaćin GKM-u Vitez bilo je Društveno poduzeće “ORŠK” iz Novog Travnika, koje je u suradnji s osnovnim školama iz ove općine odlučilo uputiti poziv viteškim kazalištarcima.

“Gradsko kazalište mladih Vitez kulturni je brend Bosne i Hercegovine, a ne samo Viteza i srednje Bosne. To su potvrdili današnjim nastupima u Novom Travniku. Siguran sam da ovo mišljenje dijele učenici i nastavna osoblja novotravničkih škola, koji su nakon predstava imali samo riječi hvale. Svi smo složni u jednom, a to je da glumce iz Viteza želimo što prije ponovno gledati u našem gradu, nadamo se već početkom sljedeće godine”, rekao je u ime “ORŠK-a” Narcis Rajić.

Dolaskom mladih glumaca iz Viteza posebno su bili oduševljeni učenici, te nastavno osoblje osnovnih škola, koji su nakon izvedbi predstave “Pipov tajni prolaz” uz gromoglasan pljesak i fotografiranje s viteškim kazalištarcima, izrazili želju da što prije ponovno gledaju viteške mlade glumce.

{youtube}VOByO5BtWwQ{/youtube}