FOTO i VIDEO: Čarobna večer na svečanom otvaranju prekrasnog Etno sela “Dolina sreće” u Nadiocima kod Viteza

Dugo očekivano i najavljivano otvorenje etno sela “Dolina sreće”, koje se nalazi u Nadiocima kod Viteza, ponudilo je protekle nedjelje istinski spektakl. Vrhunski ugođaj, koji samom pojavom nudi sadržaj ovoga etno sela, upotpunili su posjetitelji, kao i kulturno-zabavno sadržaj uz veliki vatromet.

Sjajan ambijent na otvorenom prostoru napravili su vrhunski DJ, ali i glazbenici Smiljan Šamija, Dejan Čeko, Jasmin Burek i brojni drugi, koji su hitovima ovu večer učinili potpunom. Da će u Etno selu “Dolina sreće” povremeno biti organizirana i kulturna događanja, dalo se naslutiti nastupom folklorne sekcije Kulturno umjetničkog društva “Topala” iz Nadioka, koje je pod vodstvom Josipa Jukića izraslo u pravu kulturnu instituciju. Izvedbom svoje koreografije “Bugarka”, koju je postavila Anđelka Omazić oduševili su posjetitelje i zaradili gromoglasan pljesak i ovacije.

Prigodan govor održao je Ivan Sajević, kojem je pripala obveza, ali i čast u ime domaćina kazati nekoliko rečenica. “Vizija je sposobnost koja nam omogućuje vidjeti ono što je drugima nevidljivo. Moj imenjak i prijatelj, Ivan Jukić Prse, imao je viziju, ali ostvario i svoj dječački san. Kada mi je prije nekoliko mjeseci govorio o ovoj ideji mislio sam da se šali. Usprkos svim vremenskim i birokratskim (ne)prilikama, usprkos brojnim iskušenjima zbog koji je nekoliko puta došao na rub odustajanja, Ivan je ustrajao i danas stojimo u ovom prekrasnom zdanju koje se zove Dolina sreće. Prije nekoliko mjeseci odbio je ponudu Arapa koji su željeli kupiti ovo etno selo i na taj način poslao snažnu poruku, poruku mladog čovjeka koji želi ostati na svom ognjištu i dati dodatnu vrijednost Vitezu. Siguran sam da će u narednim godinama Dolina sreće postati turistički biser ne samo Viteza i Središnje Bosne, nego i čitave Bosne i Hercegovine”, kazao je između ostalog u prigodnom govoru Ivan Sajević.

Etno selo Dolina Sreće Nadioci Vitez !!!

Posted by DolinaLašve.info on Nedjelja, 16. August 2020.

Sajević je u govoru i prezentirao prve tri kućice, luksuzna apartmana, u kojima već od danas uživaju gosti. Osim apartmana koji su opremljeni jacuzzima, posjetitelji mogu uživati i u uslugama solarija, a posebnu draž ponuditi će staza za jahanje s vrhunski obučenim konjima za jahanje. Za ljubitelje šetnje tu je i staza za šetnje u izvornom prirodnom okruženju.

Čast svečanog presijecanje vrpce pripala je baki Anki Jukić, najstarijoj stanovnici Nadioka, koja je u pratnji Ivana Sajevića, Ante Matića i Borisa Marjanovića svečano otvorila Etno selo “Dolina sreće”.

Ovaj sjajni turistički kompleks posebno dobiva na značaju kada se zna kako je izgrađen u predjelu Viteza koji je gotovo bio zaboravljen, a sasvim je sigurno kako će s ovom investicijom ponuditi daleko svjetliju perspektivu ovom naselju, ali i Vitezu.

Ukoliko još niste odlučili gdje ćete provesti odmor ili planirate gdje otputovati za vikend, pravi izbor je definitivno Etno selo “Dolina sreće. Dođite i uživajte u ovom prekrasnom ambijentu. Da je riječ o prekrasnom turističkom kompleksu možete se uvjeriti u fotogaleriji koju je za vas pripremio naš Filip Šarić.

Prethodni članakF BiH: Proteklog dana testirano 1050 uzoraka, 58 pozitivno na Covid-19, među njima i četvero Vitežana
Sljedeći članakF BiH: Od rujna minimalna mirovina 381 KM