FOTO: HOKK Vitez tijekom vikenda gostovao u Zagrebu

Hrvatski omladinski košarkaški klub Vitez dobio je poziv od KK Cibone i KK Medveščak za druženje u Zagrebu tijekom prošlog vikenda.

Dobili smo poziv od KK Cibone i KK Medveščak da budemo njihovi gosti tijekom vikenda te da napravimo suradnju između klubova. Naravno poziv smo prihvatili te smo dogovorili utakmice protiv KK Medveščaka kazao je za portal Vitez.info Ranko Križanović trener omladinskog pogona.

Treneri Ranko Križanović i Nikola Frljić u Zagreb su poveli tri selekcije, pionire, kadete i kadetkinje gdje ih je dočekala majka pokojnog Dražena Petrovića, gospođa Biserka Petrović.

Gospođa Petrović im je pričala Draženova životna iskustva te ih odvela u muzej gdje su pogledali film o Draženu. Još je odrađena posjeta Draženovom domu te su svi išli pogledati utakmicu ABA Lige između KK Cibone – KK Budućnost.

Sami rezultati prijateljskih susreta nisu u prvom planu ali je svakako vrijedno spomenuti da su pioniri pobijedili rezultatom 32-35, kadeti su pobijedili rezultatom 33-43, dok su kadetkinje izgubile rezultatom 84-42.

Djeca su naravno bila zadovoljna i već su pitala kada bi opet mogli ići. Sada smo u pregovorima da i oni dođu kod nas te da im se odužimo za lijepo gostoprimstvo rekao je za naš portal Nikola Frljić.

Prethodni članakDrugi poraz BH rukometaša na SP u Kataru
Sljedeći članakTko su izaslanici u Domu naroda Parlamenta BiH?