FOTO: Gradsko kazalište mladih Vitez primilo novih 12 članova!

Gradsko kazalište mladih ”Vitez” od proteklog vikenda je bogatije za dvanaest novih članova. U subotu je održana audicija nakon koje je dvanaest mladih, uglavnom učenika osnovnih škola, primljeno u GKM Vitez. Voditeljica ove skupine, Mirna Mišković, izrazila je svoje zadovoljstvo novim članovima i želju za što skoriji početak rada s novom grupom.

Kako smo napisali kazališna obitelj GKM Vitez bogatija je za dvanaest novih članova, a evo i njihovih imena: Matea Bošnjak, Katarina Ramljak, Antonela Jurišić, Marija Gudelj, Ana Ramljak, Martina Ramljak, Kristina Gudelj, Paula Grebenar, Paula Radić, Svjetlana Adžić, Ivana Bošnjak, Ivan Blaž.

“Raduje nas da imamo upite i iz susjednih općina za upis u naše kazalište. Intenzivno razmišljamo o pokretanju škole glume u jednom od naših susjednih gradova, što bi nedvojbeno bio veliki uspjeh našeg kazališta. Također, s obzirom na veliki interes, vjerojatno ćemo 3. prosinca izvršiti još jednu audiciju za prijem članova”, izjavio je za vitez.info Ivan Sajević voditelj GKM Vitez.

Audicija za prijem novih članova u GKM Vitez organizirana je u sklopu međunarodnog projekta Noć teatra BiH, u kojemu sudjeluje i GKM Vitez. Nakon audicije, održane su glumačke i scenske radionice.

{gallery}kultura/audicija_radionice{/gallery}

*Photo by: Filip Šarić