FOTO: FK Vitez marljivo radi pred nastavak sezone Druge lige F BiH

altFudbalski klub „Vitez”, član je Druge lige Federacije BiH, skupina Zapad, marljivo se priprema za početak nastavka natjecanja. Pripreme su počele 15.2., a prvenstvo starta 31.3. 2012. godine.

U Drugoj ligi F BiH natječe se ukpuno 12 klubova, među kojima su četiri iz Kantona Središnja Bosna, dok je preostalih osam iz Unsko Sanskog kantona.

„Na kraju jesenjeg dijela zauzimamo drugo mjesto, odmah iza Podgrmeča iz Sanskog Mosta. Naše ambicije su pokušati osvojiti prvo mjesto i ući u Prvu ligu Federacije BiH”, izjavio je za portal vitez.info Šaban Haskić, pomoćni trener i dugogodišnji kapetan FK „Vitez”.

Tijekom zimskog prijelaznog roka FK „Vitez” su napustili Zlatan Šipčić, koji je ostvario angažman u drugoj austrijskoj ligi, dok je Edi Buro dobio angažman u američkoj prvoj ligi, potvrđeno nam je iz FK „Vitez”.

Kako smo nadalje doznali, u klubu se trenutno nalazi šest igrača koji su na probi i za vrijeme priprema će se pokušati nametnuti stručnom stožeru.

Dodajmo još kako je u FK „Vitez” došlo i do promjene na čelu struke, te je umjesto dosadašnjeg šefa strucnog štaba, Mirsada Mujičića na njegovo mjesto postavljen Munib Subašić, dok je na mjesto pomoćnog trenera, kako smo već i spomenuli, postavljen dugogodišnji kapetan Šaban Haskić.

{gallery}sport/fk_vitez{/gallery}