FOTO: Fantastična plesno-modna večer u organizaciji PS Prijatelji djece Maya

Proteklu subotu, 10. prosinca 2011. godine, po prvi put u Vitezu, u kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH, održana je plesno – modna večer za sve uzraste.

Nesvakidašnji događaj i fantastičnu plesno – modnu večer  organizirao je plesni studio „Prijatelji djece Maya“, a nastupile si članice plesnog studija i škole plesa Vitez i Travnik na čelu s koreografkinjom Majom Đurić-Zahirović i trenerskom izvršiteljicom Đenom Arifović.

“Postigli smo cilj koji smo željeli u početku formiranja plesnog studija u Vitezu. Želja nam je bila da Vitez dobije svoju publiku i nasljednice koje će promovirati ljepotu plesne umjetnosti, teatarskog plesa, baleta i plesnog izražaja općenito. Oduševljena sam svim učesnicama, od onih najmanji do najstarijih. Svi su svoj zadatak shvatili vrlo profesionalno i odgovorno. Dvorana je bila prepuna, nadam se da su svi zadovoljni otišli kući. Bila nam je želja pokazati kolika je ta ljubav prema plesu i emocije koje nas vode. Hvala svim roditeljima na povjerenju i ljudima koji su nam pomogli da realiziramo ovu noć. Svakako, ovo je tek početak tih lijepih rasplesanih trenutaka za ovaj grad koji ima divne mlade talente”, izjavila je za portal vitez.info Maja Đurić-Zahirović, voditeljica PS “Prijatelji djece Maya”.

Posjetitelji su bili oduševljeni, a mi vam dašak atmosfere prenosimo u fotogaleriji…;)

{gallery}zabava/maya{/gallery}

Photo: Fan page Franšizni centar